• Vill du sälja golfbollar? Kontakta oss
Fri frakt vid beställning över 749:- / Snabb leverans / Bra kvalité

Klasser


A-klass

Dessa golfbollar är i nyskick och har inga större märken, kan förekomma mindre tuschmarkeringar. Ett alternativ för den som vill ha det bästa och utveckla sitt spel samtidigt som man vill spara lite pengar.


B-klass

Det kan finnas små märken och tuschmarkeringar. Nyansskillnader kan uppstå annars är det en väldigt fin boll som håller hög klass även fast det finns synliga märken.

C-klass
Det kan förekomma större märken och tuschmarkeringar samt nyansskillnader, dock inget som påverkar bollens prestanda. Denna klass passar den som vill ha mycket boll för pengarna samtidigt som de vill spela bra golf.

D-klass

Dessa bollar anser vi passar bra som träningsbollar då deras skal är skadat och bollens egenskaper försämras. Bör icke användas vid spel på banan om man vill utvecklas i sitt golfande på grund av att de oftast är i väldigt dåligt skick.


Golfbollarnas prestanda

Alla bollar vi säljer i A, B och C klass är i väldigt gott skick trots de märken golfbollen kan ha beroende på vilken klass det är. Vi kollar alltid så bollen är i toppskick trots de små skönhetsfelen de kan ha. De bollar som inte uppfyller kraven och som tappat vissa egenskaper bollen besitter blir lagd i D-klass facket och blir vad vi anser är träningsbollar. 

Vissa bollar som vi säljer har troligen knappt använts i 10 slag från att den kom ut ur den nya plastförpackningen till att den slogs ner i vattnet och vi plockat upp den. Det är otroligt många bollar som slås bort och är i väldigt bra skick, så efter vi tvättat dem är de som nya! De kan se väldigt smutsiga ut i början efter vi plockat upp dem från vattenhålen men efter vi fräschat upp dem så är det i de flesta fall tvärtom.

När du ser en text i stil med ”Artikeln innehåller alla årsmodeller” så är det som ni förstår blandning av årsmodellerna. När ni beställer bollar av den sorten så ser vi till att packa med de nyaste bollarna vi har i lager. Ni behöver inte förvänta er gamla bollar av den sorten. De brukar oftast hamna i D-klassen om de är alldeles för gamla och inte matchar priset för bollen.